Over ons

Wie zijn wij?

Marketing is meer dan alleen een campagne voor ons. We nemen grote verantwoordelijkheid met de investeringen, die onze klanten doen wanneer ze ons vertrouwen om hun doelen te bereiken, hun bedrijf te laten groeien en doelstellingen verder vooruit te stuwen.

Met onze jarenlange ervaring in website en campagne-optimalisatie, levert JaMarCom de meest geupdate responsive websites en SEA, SEO service op digitaal gebied. We verhogen het rendement op advertentie-uitgaven via internet, mobiel, video, zoeken en sociale media kanalen.

Online maken we gebruik van target opties en merkbeschermingstechnologie om specifieke doelgroepen te bereiken en tegelijkertijd uw merk te beschermen. Onze rapportage geeft inzicht in complexe gegevens en biedt u transparantie. Gegevens leveren optimalisatie op. Optimalisatie zorgt ervoor dat u met uw investering meer bereikt.

Onze visie

Voor organisaties is het opzetten van een goede marketingstrategie van groot belang. Ook is het volgen van de juiste doelgroep helemaal van nu. Essentieel is om de juiste kanalen te bereiken en hier zijn wij sterk in door middel van het inzetten van video en campagnes.