DotNetNuke op maat

DNN Website

JAMarCom biedt een compleet ontwerp en ontwikkeling van uw DotNetNuke website met branding, zoekmachine optimalisatie en een focus op bezoekersconversies. Hoewel we technologie en code gebruiken, concentreren we ons op de klant- en de gebruikerservaring.

Onze website projecten starten op de pagina met zoekresultaten van zoekmachines en migreren via inhoud en oproep naar acties. We willen u helpen een digitale transformatie te maken, die is gericht op uw klant, zijn ervaring en hoe deze reis inkomsten en ROI, voor u en uw organisatie, oplevert.

Van een eenvoudige responsive brochure website tot een geavanceerde e-commerce oplossing met een geïntegreerde responsive forum- of lidmaatschapssite, we kunnen de ultieme oplossing creëren om uw marketingdoelen en -doelstellingen te behalen. Als u iets unieks heeft dat u wilt creëren, dan produceren we een aangepaste oplossing die aangepaste postsoorten, taxonomieën, API's en / of plug-ins kan bevatten, die specifiek zijn ontworpen en gecodeerd voor uw projectvereisten.

Al onze aangepaste website ontwerpen en ontwikkelingsprojecten volgen een gestructureerd proces, dat ons helpt uw ​​project op tijd en binnen het budget uit te voeren. Elk project wordt geleid door een toegewijde projectmanager, die een projectteam coördineert met een SEO-expert, grafisch ontwerper, content manager en een codeteam voor en achteraan.

We zijn sterk overtuigd van de voordelen van zoekmachine-optimalisaties, dus we zorgen ervoor dat SEO een integraal onderdeel is van uw project. Van concurrerend onderzoek en sleutelwoordselectie, tot site-mapping en on-page optimalisatie, we helpen een website te maken die zoekmachines aantrekt en gebruikers aanmoedigt om leads, verkopen en inkomsten om te zetten.