Google Adwords adverteren

Succesvol met Google Adwords
  • Maak een sterk converterende website
  • Maak verschil en wees uniek
  • Kom met een aantrekkelijk aanbod
  • Genereer gericht verkeer naar uw website
  • Beheer en verfijn campagnes
  • Ken de Adwords regels

Zoekmachine adverteren

Search Engine Advertising (SEA) is het tegen betaling plaatsen van advertenties naast de natuurlijke zoekresultaten.

Google Adwords is hiervoor het meest gebruikelijk. Wij zijn gespecialiseerd in Google Adwords voor het genereren van leads. Als u op zoek bent naar verwijzingen naar uw bedrijf om hoger in Google te komen, dan is Google Adwords daar zeer geschikt voor.  Wij plaatsen advertenties die gekoppeld worden aan bepaalde zoekwoorden, een bepaalde regio en aan bepaalde netwerken. Hierdoor wordt de advertentie wel getoond in het zoeknetwerk van Google (Google search, Google Shopping, Google Maps etc.), maar niet noodzakelijk voor het zogeheten Displaynetwerk van Google (Google sites als YouTube, Blogger & G-Mail).

Het doel van SEA is om zoveel mogelijk vertoningen te genereren en om zo veel mogelijk klikken op uw advertentie te krijgen, die uiteindelijk conversie moet realiseren.

Omdat wij deskundig zijn in Adwords en de trucjes kennen, zullen wij met een minimaal budget per dag een optimaal resultaat behalen. Dus wanneer u optimaal van uw advertentie budget gebruik wilt maken, is het inzetten van een SEA expert aan te raden. Door middel van overzichten houden wij u op de hoogte van de behaalde doelen en resultaten.

Website Analyse

Google Adwords zoekmachine optimalisatie verzamelt een overvloed aan gegevens gestructureerd in overzichten oftewel "zoektrechters”. Deze rapporten geven een gedetailleerd overzicht van de weg die de klant heeft geklikt totdat ze tot conversie zijn overgegaan.

Het Adwords programma is inclusief:

ORGANISCH ZOEKEN
Deze mensen hebben geklikt op een zoekmachine resultaat na een zoekopdracht in een zoekmachine. Organische zoekresultaten worden ook wel niet betaalde zoekresultaten of natuurlijke zoekresultaten genoemd.
Overzichten
Maandelijkse evaluatie van de resultaten. Tijdens het analyseren en evalueren van deze belangrijke data, maken we gebruik van een aantal rapporten.
LINK BUILDING
De interne linkstructuur is belangrijk voor zoekmachine-optimalisatie. Met de interne linkstructuur kun je aan zoekmachines duidelijk maken welke pagina’s het belangrijkste zijn. Ook bij interne links is het van belang dat je een relevante anchortekst meegeeft aan de link.

Check hoe goed uw site is geoptimaliseerd.

Laat ons u bijstaan om uw bedrijf online te laten groeien.

Onze SEO kennis is de perfecte partner voor een succesvol bedrijfsvoering!