Onze service

Overzicht van onze service

JaMarCom biedt u een compleet aanbod op het gebied van digitale marketing.
Email Marketing
Email Marketing

E-mail marketing is helemaal terug van weggeweest! Er zijn verschillende mogelijkheden om e-mail adressen te verzamelen om direct contact met klanten te hebben en denk hierbij aan het versturen van nieuwsbrieven, maar ook laten inschrijven voor een instructiehandboek, cursus of cadeau. Wij verzorgen deze pull marketing in uw huisstijl voor u.

Video Metoon
Video Metoon

Kom onder de aandacht met video en krijg meer SEO, hogere zoekresultaten, meer likes en word gedeeld onder de juiste doelgroep. Spreek de juiste doelgroep op een dynamische manier aan en deel uw boodschap door middel van een door ons op maat gemaakte video. Breng bijvoorbeeld uzelf tot leven met een op maat gemaakte Metoon.

Lokale SEO
Lokale SEO

Lokale zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw bedrijf hoger in de zoekmachines scoort, maar ook kunnen wij ervoor zorgen, dat u eerder wordt gevonden door publiek uit de regio. Door de website te optimaliseren wordt de naamsbekendheid in de regio vergroot en rechtstreeks de juiste doelgroep bereikt. Dit werkt kostenbesparend op advertentiekosten.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Wanneer het bedrijf en de markt hiervoor geschikt is, kan social media marketing als een succesvol tool ingezet worden. Social media marketing is het aangaan van een dialoog en je hiermee doelstellingen kunt realiseren. De bekendste platforms zijn Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube en Twitter. Social media is zowel inzetbaar voor B2C als B2B markten.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO), door middel van de juiste content, techniek en offsite rankingsfactoren trekt meer bezoekers naar uw website. Door optimalisatie van uw website wordt de vindbaarheid verhoogd in zoekmachines. Een hogere positie in Google geeft dus meer aanvragen voor uw product of dienst oftewel leads.

Pay Per Click Management
Pay Per Click Management

Oftewel cost-per-click (CPC) is een advertentiemodel dat online wordt gebruikt om verkeer naar websites te leiden, waarbij een adverteerder (meestal een website-eigenaar of een netwerk van websites) betaalt wanneer op de advertentie wordt geklikt. Google AdWords en Microsoft Bing Ads kunnen voor Pay-per-click ingezet worden.