Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Vindbaarheid van uw bedrijf

Brengt klanten tot aan de deur !

Wij richten ons op locatie specifieke zoekwoorden, zodat uw bedrijf onder de aandacht komt bij een gericht gekozen publiek uit uw omgeving en daadwerkelijk oplevert wat u zoekt ! Tevens bieden wij SEO oplossingen voor online reputatie management, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf de gewenste eerste indruk maakt en hoog in de zoekmachines scoort.

Investeer in de juiste zoekwoorden

Weet waar uw klanten naar op zoek zijn.

Wij bieden u keyword research voor uw niche / markt. Een van de meest schadelijke fouten in online marketing is niet exact weten waar uw klanten naar op zoek zijn en de verkeerde doelgroep bereiken. Als u weet welke zoekwoorden u wilt targeten, moet u de psyche van de klanten begrijpen.

Wij nemen de tijd voor uw bedrijf, om uw product of service en uw markt te begrijpen, zodat we de juiste klanten naar uw website leiden.

HOE LANG DUURT DIT PROCES?

Wanneer u een bedrijf runt, is tijd geld en we weten dat u snelle resultaten nodig heeft. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijf binnen 4-8 weken op de voorpagina van Google staat.

Als u klaar bent om uw bedrijf naar de top te brengen en u te onderscheiden van de massa, neem contact met ons op via ons contactformulier.

Professionele hulpstukken voor uw bedrijf

De eerste indruk is de beste !
Keyword onderzoek
Zoekmachine optimalisatie door middel van het gebruik van de juiste zoekwoorden, duidelijk leesbare content, zonder opsommingen.
Geweldige homepage
De indruk in de eerste 3 seconden zijn het belangrijkste voor de uitstraling van uw website. Overzichtelijk, nieuwsgierig makend en geschreven in duidelijke taal, die daarnaast ook nog eens hoog in Google scoort, zonder dat het een opsomming van sleutelwoorden / keywords is.