Betaald adverteren (PPC)

betaald adverteren PPC

PPC betaald adverteren Marketing

PPC staat voor pay-per- click, oftewel betaald adverteren voor iedere klik die de bezoeker naar uw website leidt. PPC kent veel voordelen:
  • INZICHT IN KOSTEN PER ZOEKWOORD

    PPC betaald adverteren levert informatie wat betreft de kosten per zoekwoord. Hierdoor krijg je inzicht in welke zoekwoorden relatief duur of goedkoop zijn. Dat laat de keuze om bepaalde zoekwoorden wel of niet te selecteren;

  • INZICHT IN TRAFFIC PER ZOEKWOORD

    Met PPC betaalde advertenties krijg je een schat aan informatie die inzicht geeft in welke zoekwoorden hoog scoren en veel opleveren overzichtelijk in schema's en tabellen.

Video adverteren
Online video advertenties worden steeds populairder onder adverteerders.
Lees meer...
PPC Remarketing
Remarketing is elke marketingactie die wordt ondernomen om een ​​potentiële klant die niet is teruggestuurd naar de website om te proberen deze om te zetten.
Lees meer...
Social Media Adverteren
Social media adverteren is simpel gezegd het gericht adverteren op social media. Lees meer...
Lees meer...
Display Advertenties
Display adverteren is reclame maken om je doelgroep online te bereiken met banners.
Lees meer...
620
PPC Management verleend
213
Social Advertising Projecten
648
Adwords projecten
1198
Succesvolle PPC Remarketing

Wat onze klanten zeggen over betaald adverteren - PPC

JAMarCom kunnen wij absoluut aanbevelen op het gebied van websitebouw, SEO, SEA, website metamorfoses en contentbeheer. Met ons abonnement voor contentbeheer bij JAMarCom blijft de website up-to-date en constant in beweging.
G.J.A van Aardenne
G.J.A van Aardenne
Manager
Goed contentbeheer stelt ons in staat om snel en efficiënt in te springen op verzoeken uit de organisatie. JAMarCom adviseert en ondersteunt ons bij het opzetten van effectieve workflow.
J. de Graaf
J. de Graaf
Sales Manager
JaMarCom handelt onze verzoeken snel, nauwkeurig en op tijd af. Wij zijn zeer content met ons abonnement om de website bij te laten houden. Een aanrader op het gebied van contentbeheer en de social media kanalen.
M. Pondes
M. Pondes
Lead Manager