Campagnes

Aangepaste promotie en betrokkenheid
Om volgers op de hoogte te houden en betrokken te houden bij uw merk, produceren we aangepaste promotionele e-mails en maandelijkse nieuwsbrieven. Door een gestage stroom nuttige informatie vrij te geven, houd je altijd contact en ga je altijd vooruit.

Vergrote invloed
Met influencer outreach verbinden we u met marktleiders om uw merk naar een relevante en vertrouwde stem te verheffen. En door effectieve promotie van uw fantastische inhoud, kunt u ook een thought leader worden op uw vakgebied.


Flexibele campagnes
Campagnes moeten flexibel zijn om gelijke tred te kunnen houden met de steeds veranderende wereld van sociale media. We doen onderweg aanpassingen om uw resultaten te optimaliseren. Samen kunnen we de meest effectieve strategie voor sociale media en campagne-inspanningen voor uw bedrijf bepalen.

Door doelen te stellen en campagnes bij te houden, laten we u precies zien hoe uw doelgroep reageert op uw inhoud en deze gebruiken. U kunt op zijn beurt gebruikmaken van deze rapporten en resultaten om nieuwe leads te volgen, een nieuwe verkoop te doen en loyale klanten te behouden.

Pakketten voor sociale media
Uw aanwezigheid op sociale media is net zo persoonlijk als uw logo. Daarom hebben we verschillende social-mediapakketten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze pakketten zijn gebaseerd op het aantal kanalen dat u wilt laten beheren. Naast het volledig beheren van meerdere sociale platforms voor uw merk, bieden wij ook à-la-carteopties. Noodzaak om tweet te leven op een evenement, een nieuw product te promoten, een grootse opening aan te kondigen, een social media-wedstrijd te ontwerpen of uit te voeren of een persbericht te verspreiden? We hebben je terug.

Ons socialemediateam helpt u bepalen welk pakket geschikt is voor uw bedrijf. Wanneer je klaar bent, ontwikkelt je strateeg de campagne die je inhoud verhoogt om zijn hoogste potentieel te bereiken.
Het debat over de vraag of social-mediamarketing een positieve invloed kan hebben op uw algehele SEO-campagne bestaat al geruime tijd, en hoewel Google het antwoord al heeft gegeven, geloof ik nog steeds dat een geweldig marketingplan voor sociale media uw SEO nog steeds kan helpen.


Begrijp het niet verkeerd. Ik respecteer en geloof nog steeds dat je sociale ranglijst geen directe rangordefactor is, maar het valt nog steeds niet te ontkennen dat wanneer je een goede en succesvolle campagne hebt, dit een essentieel onderdeel zal zijn van het vergroten van je algemene organische verkeer dat wordt ontvangen en zoekzichtbaarheid.

Ik zal u laten zien hoe u uw succes op sociale media kunt opnemen in uw SEO om betere resultaten te behalen in organisch verkeer en uw zichtbaarheid in de zoekresultaten. Laten we beginnen.